behartigt de sociaal-economische belangen van werkgevers in de technische groothandel

2e Preventiedag Technische Groothandel

22 mei 2014

Op 24 juni 2014 organiseert de Arbocommissie Technische Groothandel na de succesvolle eerste editie in 2013 voor de tweede keer de Landelijke Preventiedag Technische Groothandel. 

De Preventiedag staat open voor alle mensen werkzaam in de Technische Groothandel die te maken hebben met preventie. De Preventiedag biedt iedereen die Arbo, BHV, verzuim of Duurzaam Inzetbaar als aandachtsveld heeft, de gelegenheid om kennis te verdiepen en uit te wisselen met collega’s van bedrijven in de Technische Groothandel.

De Preventiedag wordt georganiseerd door de Arbocommissie voor de Technische Groothandel en inhoudelijk verzorgd door de Arboambassadeurs Technische Groothandel en de projectleider van het Arboprogramma Technische Groothandel. De Arbocommissie is ingesteld door sociale partners in de Technische Groothandel (vakbonden en WTG). 

Klik hier voor meer details over het programma alsmede het aanmeldformulier. Deelname is kosteloos indien de onderneming de FKB-premie betaalt.

Terug

Nieuwsarchief

Download nu onze app in de appstore!

Word lid!

Leden krijgen toegang tot extra diensten en producten zoals modelcontracten tegen korting. Tevens kunnen leden te allen tijde bij het WTG-bureau terecht voor alle vragen op sociaal-arbeidsrechtelijk gebied.

Word ook lid en download hier het aanvraagformulier.

Aanvraag downloaden

Volg WTG