behartigt de sociaal-economische belangen van werkgevers in de technische groothandel

PiTtiG Logistiek slim georganiseerd

14 augustus 2017

In het voorjaar van 2017 zijn er nieuwe contacten gelegd met technische groothandels over de introductie van PiTtiG Logistiek, een programma voor medewerkers en teamleiders in de technische groothandel. Het concept van probleemgericht werken wordt goed ontvangen. Van veilig en gezond werken, het terugdringen van verspilling, het verhogen van de uitleveringsgraad tot het optimaliseren van het klantcontact aan de magazijnbalie. Ook de combinatie met een mbo 2- of mbo 3-diploma wordt gewaardeerd.

PiTtiG Logistiek had al een open inschrijvingsmodel voor aparte MBO 2- en MBO 3- groepen. Nu kunnen ook MBO 2- en MBO 3-deelnemers bij elkaar in een trainingsgroep PiTtiG Logistiek volgen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Uw DC kan dus vanaf heden met een heel team tegelijk leren en verbeteren.

Hoewel prestatieverbetering van medewerkers inzet en tijd vraagt, maakt PiTtiG het laagdrempeliger om aan de slag te gaan met uw magazijnmedewerkers en -voormannen. In het opleidingsmodel wordt namelijk uitgegaan van een lesdag waarbij de deelnemers ??s morgens een 2-3 durende workshop volgen en in de middag praktijkinstructie krijgen tijdens het werk en op de werkplek zelf. Zo bent u uw medewerker nooit meer dan een halve dag per trainingsdag kwijt in de productie.

Geïnteresseerd geraakt? Ga dan naar www.pittiglogistiek.nl voor meer informatie, aanmelding of demo.

Terug

Nieuwsarchief

Download nu onze app in de appstore!

Direct contact

Voor vragen bel 070 358 7096
of vul onderstaand formulier in

Word lid!

Leden krijgen toegang tot extra diensten en producten zoals modelcontracten tegen korting. Tevens kunnen leden te allen tijde bij het WTG-bureau terecht voor alle vragen op sociaal-arbeidsrechtelijk gebied.

Word ook lid en download hier het aanvraagformulier.

Aanvraag downloaden

Volg WTG