behartigt de sociaal-economische belangen van werkgevers in de technische groothandel

Uitnodiging voor discussie over Duurzame Inzetbaarheid

18 juni 2018

Uitnodiging: 28 juni 2018 HR discussie over Duurzame Inzetbaarheid 

Er zijn momenteel veel nieuwe ontwikkelingen rondom het werken in de Technische Groothandel: de AOW leeftijd gaat omhoog, het werk in de Technische Groothandel verandert door automatiseren en robotisering, om er enkele te noemen.

Daarom zijn CAO-partijen in de Technische Groothandel het project Duurzame Inzetbaarheid gestart en hebben zij de Stichting Duurzame Inzetbaarheid voor de Technische Groothandel (SDITG) opgericht.  Wat moeten mensen kennen en kunnen, nu en in de toekomst?

Daar wil de SDITG graag met mensen uit de Technische Groothandel over discussiĆ«ren op donderdag 28 juni 2018 van 16.00 tot 18.00 uur te Breukelen. Klik hier voor meer details. Aanmelden kan via sammy@hetstormt.com.

De SDITG organiseert ook paneldiscussies voor ICT-ers, sales/verkoopbinnendienst, leidinggevenden en chauffeurs (wij hebben eerder al een groep orderpickers gesproken). Hebt u mensen in uw onderneming die hierover mee willen praten? Dan verzoeken wij u hen te vragen om hieraan deel te nemen. De data voor deze panel discussies staan in deze uitnodiging. Wij willen 8 tot 10 mensen per beroepsgroep. Op een eigen en interactieve manier vragen wij de input van de betreffende groep.

Heel veel dank alvast!

Terug

Nieuwsarchief

Download nu onze app in de appstore!

Direct contact

Voor vragen bel 070 358 7096
of vul onderstaand formulier in

Word lid!

Leden krijgen toegang tot extra diensten en producten zoals modelcontracten tegen korting. Tevens kunnen leden te allen tijde bij het WTG-bureau terecht voor alle vragen op sociaal-arbeidsrechtelijk gebied.

Word ook lid en download hier het aanvraagformulier.

Aanvraag downloaden

Volg WTG