behartigt de sociaal-economische belangen van werkgevers in de technische groothandel

Constructief CAO-overleg wordt vervolgd op 27 januari 2020

20 januari 2020

Heden heeft de CAO-delegatie van WTG informeel overleg gevoerd met de onderhandelaars van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en de AVV. CAO-partijen hebben intensief en constructief vergaderd, vooral over het thema modernisering van de werktijden- en toeslagenregeling in de nieuwe CAO. 

Uitgangspunt bij het thema werktijden/toeslagen is hoe de flexibilisering geleidelijk (dus over meerdere jaren) in de CAO kan worden ingevoerd op een voor alle partijen acceptabele wijze. CAO-partijen hebben afgesproken gezamenlijk de teksten hiervoor verder uit te werken. 

CAO-partijen vonden het overleg van heden voldoende aanleiding om verder met elkaar te praten. Dit zal gebeuren op 27 januari 2020 en dan zal ook gesproken worden over de looptijd, loonstijgingen en andere belangrijke thema‚Äôs voor de komende jaren. 

Terug

Nieuwsarchief

Download nu onze app in de appstore!

Word lid!

Leden krijgen toegang tot extra diensten en producten zoals modelcontracten tegen korting. Tevens kunnen leden te allen tijde bij het WTG-bureau terecht voor alle vragen op sociaal-arbeidsrechtelijk gebied.

Word ook lid en download hier het aanvraagformulier.

Aanvraag downloaden

Volg WTG