Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Doe mee aan MVO-onderzoek en test uw MVO-gehalte

Hoe crisisbestendig is uw bedrijf? Doet u al aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)?

We weten uit onderzoek dat bedrijven die MVO op hun agenda hebben staan, innovatiever zijn, beter gemotiveerd en efficiënter werkend personeel hebben, langduriger relaties met hun klanten hebben en een betere concurrentiepositie bekleden.

Wist u dat de meeste bedrijven al aan duurzaamheid werken, maar zich dat lang niet altijd realiseren? Vindt u  het ook normaal om te besparen op energie, uw personeel bij zaken te betrekken, uw afval te scheiden, te laten zien waar uw grondstoffen vandaan komen, een goed initiatief in uw gemeente te sponsoren, of jongeren een opleidingsplek te bieden?

Deze enquête is een mooie test om voor uzelf terug te zien hoe MVO u bent. Ook als u nog niet aan een MVO-beleid bent toegekomen. MVO Nederland komt in januari 2014 met de resultaten. Ook in de Technische Groothandel kunnen wij dan laten zien hoe ver wij met duurzaamheid op weg zijn.

Doet u mee? Het invullen kost u ongeveer 10 minuten. Desgewenst kunt u de resultaten tussentijds opslaan om later verder te gaan.

Laat u uw gegevens achter, dan maakt u kans op één van de drie boeken ‘Duurzame winst voor MKB’ of een plek in de workshop  ‘Geld verdienen met MVO’. De resultaten worden uiteraard anoniem verwerkt en uw ingevulde formulier wordt niet aan derden verstrekt.

Doe mee aan MVO-onderzoek en test uw MVO-gehalte|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel

Gepubliceerd op: