behartigt de sociaal-economische belangen van werkgevers in de technische groothandel

Word lid van WTG

Kunnen wij u helpen?

Over WTG

WTG is dé werkgeversorganisatie van technische groothandels in Nederland. WTG is een vereniging die meer dan 60 jaar geleden is opgericht. Leden zijn technische groothandels die in Nederland zijn gevestigd.

Doelstelling

WTG streeft naar goed werkgeverschap en behartigt de sociaal-economische belangen van haar leden.

Belangrijkste activiteiten:

Ledenvoordelen

Leden krijgen toegang tot extra diensten en producten zoals modelcontracten tegen korting. Tevens kunnen leden te allen tijde bij het WTG-bureau terecht voor alle vragen op sociaal-economisch gebied. Leden hebben een eigen pagina in het WTG Dashboard waar allerlei extra informatie te vinden zoals talloze WTG-modeldocumenten, Nieuwsbrieven en verenigingsdocumenten.

Lid worden?: kijk op onze website voor de kosten en het aanmeldformulier.

Organisatie

De Algemene Ledenvergadering van WTG is het hoogste orgaan van WTG. Het bestuur van WTG bestaat uit (oud-) statutair directeuren van ledenondernemingen. De helpdesk zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en is de rechterhand van het bestuur.


Download nu onze app in de appstore!

Word lid!

Leden krijgen toegang tot extra diensten en producten zoals modelcontracten tegen korting. Tevens kunnen leden te allen tijde bij het WTG-bureau terecht voor alle vragen op sociaal-arbeidsrechtelijk gebied.

Word ook lid en download hier het aanvraagformulier.

Aanvraag downloaden

Volg WTG