Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

PiTtiG Logistiek slim georganiseerd

In het voorjaar van 2017 zijn er nieuwe contacten gelegd met technische groothandels over de introductie van PiTtiG Logistiek, een programma voor medewerkers en teamleiders in de technische groothandel. Het concept van probleemgericht werken wordt goed ontvangen. Van veilig en gezond werken, het terugdringen van verspilling, het verhogen van de uitleveringsgraad tot het optimaliseren van het klantcontact aan de magazijnbalie. Ook de combinatie met een mbo 2- of mbo 3-diploma wordt gewaardeerd.

PiTtiG Logistiek had al een open inschrijvingsmodel voor aparte MBO 2- en MBO 3- groepen. Nu kunnen ook MBO 2- en MBO 3-deelnemers bij elkaar in een trainingsgroep PiTtiG Logistiek volgen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Uw DC kan dus vanaf heden met een heel team tegelijk leren en verbeteren.

Hoewel prestatieverbetering van medewerkers inzet en tijd vraagt, maakt PiTtiG het laagdrempeliger om aan de slag te gaan met uw magazijnmedewerkers en -voormannen. In het opleidingsmodel wordt namelijk uitgegaan van een lesdag waarbij de deelnemers ??s morgens een 2-3 durende workshop volgen en in de middag praktijkinstructie krijgen tijdens het werk en op de werkplek zelf. Zo bent u uw medewerker nooit meer dan een halve dag per trainingsdag kwijt in de productie.

Geïnteresseerd geraakt? Ga dan naar www.pittiglogistiek.nl voor meer informatie, aanmelding of demo.

PiTtiG Logistiek slim georganiseerd|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel

Gepubliceerd op: