Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

WTG-leden leveren inkoopdeskundigheid aan PiTtiG!

In 2014 is de technische groothandelsbranche gestart met de eigen Praktijkacademie Technische Groothandels PiTtiG. PiTtiG is hét eigen opleidings- en trainingsinstituut van de technische groothandelsbranche met branche-specifieke opleidingen en programma’s voor Verkoop, Logistiek en Inkoop.

PiTtiG is mogelijk gemaakt door het Fonds Kollektieve Belangen Technische Groothandel (FKB). In het FKB zijn vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV en WTG verenigd. Gezamenlijk werken zij met de Praktijkacademie PiTtiG aan:

  1. versterking van bedrijven/medewerkers;
  2. versterking van de branche;
  3. versterking van het branche-imago: de technische groothandel is een springplank voor je carrière.

Binnen de Praktijkacademie draait PiTtiG Sales nu op volle toeren. Steeds meer WTG-leden groothandels maken er gebruik van. PiTtiG Logistiek is in 2016 opgeleverd. De laatste ‘loot’ binnen de academie is PiTtiG Inkoop.

Voor de ontwikkeling van PiTtiG Inkoop zochten wij een zestal inkopers werkzaam bij de middelgrote (<50 mw) of ‘kleine’ technische groothandel (<25mw), die in een klankbordgroep willen zitten om de hoofdcontouren van het programma te bepalen. WTG is verheugd te melden dat wij deze 6 inkopers hebben gevonden! Veel dank daarvoor aan onze leden. En mocht u zelf alsnog iemand hiervoor weten, dan kunt u dit bij ons aangeven. Dan kunnen wij u benaderen zodra er een vacature in deze klankbordgroep mocht ontstaan.

WTG-leden leveren inkoopdeskundigheid aan PiTtiG!|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel

Gepubliceerd op: